Omgeving Chalet-Ange

Het prachtige hooggebergte van de Alpen en de charme van de mediterrane kust; het zuiden van Frankrijk oefent het hele jaar door een enorme aantrekkingskracht uit. Natuurlijk gaat het hierbij niet alleen om de prachtige natuur en mooie steden die je er aantreft. Ook de gastvrijheid van de mensen zorgt voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast kun je genieten van een fantastisch skigebied. Bekijk de volgende video’s:

Huisverhuur in Frankrijk kan zich verheugen in een grote populariteit. Frankrijk is immers erg in trek als vakantieland. Het zuiden onderscheidt zich van de rest van Frankrijk door de subtropische natuur en de mediterrane bouwstijl van de huizen.
De Franse Alpen zijn geologisch gezien een vrij jong gebergte. Je vindt er hoge bergtoppen, steile bergwanden en een fantastisch gevarieerde natuur. Kies je ervoor om een vakantiehuis te huren in de Franse Alpen, dan kun je rekenen op een schitterende vakantie. Je zit niet alleen in een prachtige omgeving, maar ons vakantiehuis is ook zeer luxe ingericht.

Chalet-Ange is een perfect voorbeeld van wat een vakantiehuis huren in Frankrijk zo leuk maakt. Het chalet ligt op een hoogte van 1300 meter. Hoewel het heerlijk verscholen ligt in de natuur, ligt het charmante dorpje Colmars slechts op 5 minuten loopafstand. Colmars is een prachtig ommuurd middeleeuws dorpje dat maar 378 inwoners telt. De aanwezigheid van zo’n gezellig dorp is een treffend voorbeeld van wat een vakantiewoning huren in Frankrijk zo aantrekkelijk maakt. Door deze vakantievilla te huren in Frankrijk verplaats je tijdelijk je woonzetel naar de natuur en word je opgenomen in de vriendelijke leefgemeenschap die daar bij hoort. Hoewel Colmars klein is, zijn alle voorzieningen aanwezig. Je kunt inkopen doen in de supermarkt, brood halen bij de bakker en vlees bij de slager. Natuurlijk drink je ‘s avonds gezellig een glaasje. Hiervoor ga je overdag even langs bij de goed voorziene plaatselijke wijnhandel.

Meer informatie over het dorpje Colmars en de omgeving vindt u hier:
Franstalige informatie over Colmars
Engelstalige informatie over Colmars

PDF Brochure gebied Val d’Allos