Wintersportvakantie Frankrijk

Een vakantiewoning huren in Frankrijk is ontzettend gezellig in de winter. Zeker als deze vakantievilla in Frankrijk de kwaliteit heeft van Chalet-Ange. Met 4 slaapkamers en 3 badkamers is deze luxe vakantiewoning geschikt voor 8 personen. Koud zul je het er zeker niet hebben. Chalet-Ange heeft een benedenverdieping die helemaal voorzien is van vloerverwarming. Op de eerste verdieping kun zorgeloos wegdromen bij de open haard. Wil je na een sportief verblijf in de sneeuw even lekker op adem komen, dan wacht er een ruime Finse sauna met geïntegreerde infrarood op je. Afkoelen doe je hierna onder de prettige tweepersoons douche met regenshower. Je kunt dus heel geslaagd dit chalet huren in Frankrijk om gezellig met je gezin of met vrienden naar de wintersport te gaan.

Chalet-Ange ligt op slechts 10 à 15 minuten rijden van enkele goede skipistes. De omgeving staat bekend als een super skigebied met een grote sneeuwzekerheid. Is er in een uitzonderlijk geval toch wat weinig sneeuw, dan worden flinke sneeuwkanonnen ingezet. Bekende skigebieden in de buurt zijn: Tourmalet, Val d’Allos en Allus/Siegnus.

In de Franse Alpen heb je bij het skiën nog lekker de ruimte. Er zijn veel piste kilometers waar je de uitdaging mee aan kunt gaan. Bovendien is in dit skigebied de charmante sfeer een opvallend punt. Door op deze plek een huis te huren in Frankrijk ontloop je feilloos het massavolk en heb je dus ook geen last van schreeuwende of hossende vakantievierders. Ook een opvallend punt in dit gebied is de rust die je op de pistes aantreft. Je kunt hier de tijd maximaal met skiën vullen, want zeker door de week zul je geen wachtrijen aantreffen.

Enkele pluspunten:
– Zeer grote sneeuwzekerheid (ook door de sneeuwkanonnen)
– Skigebieden Val d’Allos en Allos/Seignus op slechts 10 en 15 minuten afstand met de auto
– De wegen zijn altijd goed sneeuwvrij gemaakt!
– Veel piste kilometers

Bekijk de Engelstalige website van het skigebied