Zomervakantie in Frankrijk

Onze vakantiewoning verhuur is ook een groot succes in de zomer. Chalet-Ange is typisch één van de huurhuizen in Frankrijk waarmee je er echt even helemaal uit bent. Weg uit de drukte en omgeven door een prachtige natuur kom je er weer rustig op adem.

De ligging hoog in de Alpen zorgt voor de aanwezigheid van geweldig mooie wandelroutes. Ze zijn veilig en goed begaanbaar. Hierdoor zijn deze wandelroutes moeiteloos te volbrengen door jong en oud. In de prachtige natuur van de Zuid-Franse Alpen kom je ook verschillende watervallen tegen. Twee daarvan liggen bij Chalet-Ange in de buurt. Eén zelfs op loopafstand en de andere op een kleine afstand met de auto. Ook vlakbij is Parc Loisirs en is aangenaam voor jong en oud!

Ook Colmars zelf biedt veel aangenaam vertier. In het dorp is een zwembad en er zijn tennisbanen. Ook het aqua en adventure park biedt spannende activiteiten voor klein en groot. Naast boodschappen doen in de diverse goed verzorgde winkels, kun je er ook leuke aankopen doen op de vrolijke weekmarkt. Ook op kunstzinnig gebied ben je in Colmars aan het juiste adres. Er worden geregeld exposities gehouden en je komt in het dorp diverse beelden van Kees Verkade tegen. Het hele jaar door worden activiteiten georganiseerd in Colmars en nabije omgeving. Ook kun je iedere dag kiezen voor een ander aantrekkelijk restaurant met een goede keuken.

De bergachtige omgeving biedt alle gelegenheid voor mountainbiken en andere outdoor activiteiten. Er zijn ook prachtige bergpassen die je met de auto of de motor kunt berijden. Ook twee oude forten in de omgeving trekken de aandacht. Het fort van Savoie kun je in de zomermaanden zelfs bezoeken.

Maar bij het huren van luxe vakantiehuizen in Frankrijk denk je ook aan het ideale klimaat. Zeg je Zuid-Frankrijk, dan hoort bij het vakantievilla huren in Frankrijk natuurlijk ook een bezoek aan de Middellandse Zee. Hier kun je rekenen op prachtige stranden en een opwindend blauwe zee. Ook in de mondaine steden die je aan de Franse Riviera vindt is van alles te doen. Je kunt er heerlijk eten en bij warm weer gezellig op terrasjes zitten. De kinderen kunnen zich tot laat in de avond vermaken in de draaimolen op de brede boulevard.

Ook hier blijkt weer het voordeel om een los vakantiehuis te huren in particulier bezit. De eigenaar van Chalet-Ange heeft van tevoren goed nagedacht over de meest ideale ligging. Zo zijn de kuststeden eenvoudig te bereiken per auto. Nice, Sainte Maxime en Saint Tropez liggen op slechts twee uur afstand. Maar voor een onvergetelijke vakantiedag is ook de zeer fraaie rit per trein nadrukkelijk aan te raden. Chalet-Ange ligt uitstekend ten opzichte van het treinstation in Thorame. Met de auto ben je er in een kwartier.

Kies je voor huisverhuur in Frankrijk, dan zit je in Chalet-Ange op een perfecte locatie. De uitstekende accommodatie met prachtige natuur, vriendelijke mensen, gevarieerde activiteiten en goede verbindingen, bezorgt je een onvergetelijke vakantie.

Enkele pluspunten:
– Charmante dorp Colmars is op 5 minuten loopafstand
– Schoon (betaald) zwembad en tennisbanen in het dorp
– Aqua en adventure park voor klein en groot
– Geweldig mooie wandelroutes, die voor jong en oud te prima doen zijn
– 2 prachtige watervallen, 1 op loopafstand, de andere op een kleine afstand met de auto
– Weekmarkt in het dorp
– Mountainbiken en andere outdoor activiteiten
– Twee oude forten in de omgeving

Bekijk de Engelstalige website van het gebied in de zomer